head1 head2 head3 header

Cím:

3434 Mályi, Fõ út 1.
Telefon: 06-46-529-100
Fax: 06-46-319-466

E-mail:

 

ertekesites@malyit egla.hu

info@malyitegla.hu

       

Szállítási feltételek

 

Általános eladási és szállítási feltételek

A szállítás történhet telephelyünkről, valamint gyári kiszállítással , mely  a mindenkor érvényes árak alapján, a vételár befizetése után jön létre.

 -  A Mályi Tégla Kft által szervezett szállítások önrakodós 18 tonnás tehergépkocsival,   valamint 24 tonnás nyerges teherautókkal történnek gyártól telekhatárig.

-  Gyári kiszállítás 40 tonna össztömegű pótkocsis  önrakodós járműszerelvénnyel, gyárból,  építési helyre szállítva

Felhívjuk Tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy a megadott szállítási cím, a fent nevezett összsúlyú gépjárművek megközelítésére, illetve biztonságos lerakodásra alkalmas kell hogy legyen . A házhoz szállítás és a telken belüli talajra történő lerakodás csak olyan szilárd  útburkolaton lehetséges, mely a tehergépjárművek  közlekedésére is alkalmas, illetve lehetővé teszi az áru biztonságos, törésmentes elhelyezését.  Azoknál a szállítási címeknél, ahol súlykorlátozás van érvényben, valamint behajtási engedély szükséges, kérjük a megrendelésen feltüntetni. A megfelelő engedélyek beszerzése a Vásárló feladata, melyet legkésőbb a behajtás megkezdését megelőzően átadja a Mályi Tégla Kft részére, hogy szükség esetén, ha gyári a kiszállítás, továbbítani tudja a szállító cégnek.

Ha a megadott szállítási cím nem alkalmas a biztonságos közlekedésre és lerakodásra, vagy a behajtási engedély legkésőbb a tervezett behajtás előtt nem kerül a fuvarozást végző részére átadásra, úgy a Vevő köteles más lerakodóhelyről saját költségén gondoskodni,és az ezzel kapcsolatban felmerült  szállítási többletköltséget megtéríteni.

Az áru gépjárművontatóra való átrakodása valamint építményre történő emelése esetén plusz daruzási díjat számolunk fel , mely a mindenkori árlista alapján kerül kiszámlázásra.

A szállításkor az áru átvételekor a Vevőnek ( címzettnek ) vagy képviselőjének a helyszínen jelen kell lennie. A szerződésszerű teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő ( címzett ) vagy képviselője a szállítólevelet a szállítás megtörténtekor aláírja.

Megrendeléskor a Vevő köteles a szállítót pontosan tájékoztatni különösen az útviszonyokról  és a teljesítés helyéhez vezető optimális útvonalról.
Nyilatkozik arról, hogy a szállítási cím ilyen méretű gépjárművel időjárástól függetlenül biztonságosan megközelíthető.
A tájékoztatás elmulasztásából származó többletköltséget a megrendelő köteles megfizetni a szállítónak, illetve az ebből származó kárért felelős.

A megrendelőnek felróható indokolatlan fuvareszköz várakoztatásáért fenntartjuk a jogot állásidő díj felszámítására.