head1 head2 head3 header

Építőanyag-kereskedés

A Mályi Tégla Kft. mint téglagyártó és forgalmazó cég kibővítette tevékenységét, 2005 évben megnyitotta építőanyag-kereskedését, mely a cég mályi telephelyén található.

A Mályi Tégla Kereskedőház minden jelentősebb építőanyag-gyártó céggel szerződésben állva, márkakereskedői státuszban forgalmazza a piac legismertebb, legjobb minőségű termékeit. 
Egy családi ház kivitelezéséhez - alaptól tetőig - minden építőanyag megvásárolható a helyszínen, mely termékeket szakszerű kiszolgálással, minden igényt kielégítő szaktanácsadással és kedvező kiszállítással vásárolhatnak meg az építkezni szándékozók.
Az így létrejött  építőanyag-kereskedés, a Mályi Kereskedőház 2006 évre Borsod-Abaúj-Zemplén megye meghatározó kereskedésévé fejlődött, ahol folyamatos akciók keretében a régió legkedvezőbb árain lehet hozzájutni a szükséges építőanyagokhoz.

A Mályi Kereskedőház 2008 nyarán  a Duna Hungária Zrt. beszerzésitársaság alapitó tagja, és az ország különböző részeiről a legismertebb és legnagyobb építőanyag-kereskedők alkotják. Ennek a társulásnak az eredményeképpen cégünk az  garantáltan legjobb áron kínálja termékeit vevői számára.

További információ a Duna Hungária Zrt. cégről: www.dunahungaria.hu

Várjuk szeretettel építőanyag-kereskedésünkben!