head1 head2 head3 header

Cím:

3434 Mályi, Fõ út 1.
Telefon: 06-46-529-100
Fax: 06-46-319-466

E-mail:

 

ertekesites@malyit egla.hu

info@malyitegla.hu

       

Minőségpolitikánk

 

A Mályi Tégla Kft. célja, hogy kiemelkedő minőségű, ellenőrzött és folyamatosan fejlődő, a megrendelők igényeihez igazodó és a jogszabályi szabványi elvárásoknak is megfelelő, égetett építőanyagok gyártásához és építőanyagok kereskedelméhez kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, melynek elérése érdekében:

 

  • A térség dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként, társaságunk hosszú távú stratégiája hogy az                              MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint a belső és külső tényezők figyelembevételével a kockázatértékelési szempontokra alapozva kívánjuk működtetni, ellenőrizni és fejleszteni folyamatainkat.

 

  • El kell nyernünk megrendelőink és az érdekelt felek bizalmát a folyamatosan felügyelt, „az eltérésekből tanuló”, gyorsan reagáló szolgáltatással, mely során cégünk arra törekszik, hogy munkatársaink több éves gyakorlatára támaszkodva az eltéréseket feltárja, és minőségjavító helyesbítő intézkedéseket foganatosítson, új termékeket fejlesszen.

 

  • Munkatársaink oktatásával, telephelyünk, berendezéseink, szoftvereink, technológiáink, járműveink folyamatos fejlesztésével és körültekintő kezelésével kívánjuk javítani a minőségi munkavégzést.

 

  • Minden munkatársunkban tudatosítjuk az együttműködési igényünket, a kockázatalapú gondolkodást, a minőségirányítási rendszerdokumentációban leírtakat és minőségpolitikánkat annak érdekében, hogy magas színvonalú tevékenységünk egybeessen megbízóink, munkatársaink, környezetünk és a társadalom elvárásaival.

 

  • Az égetett építőanyagok gyártásához és építőanyagok kereskedelméhez kapcsolódó tevékenységeink során elért eredményeink, és a felhalmozott tapasztalataink garanciát jelentenek, hogy társaságunk a térség meghatározó szolgáltatójaként, piaci bővítéssel, elérje céljait.

 

  • Minőségirányítási rendszerünk kulcskérdése az elvárt minőség teljesítése, ezért munkatársaink mellett, alvállalkozóinktól és beszállítóinktól is megköveteljük ezen feltételek betartását.

 

Mályi, 2017.09.01.